Оставиха в ареста мъжа, отвлякъл жена в Плевенско, съобщиха от прокуратурата. В хода

...
Оставиха в ареста мъжа, отвлякъл жена в Плевенско, съобщиха от прокуратурата.
В хода
Коментари Харесай

Оставиха в ареста мъжа, отвлякъл приятелката си в Плевенско

Оставиха в ареста мъжа, отвлякъл жена в Плевенско, оповестиха от прокуратурата.
В хода на следствието е открито, че той и дамата са живеели на съпружески начала. Поради утежняване на взаимоотношенията им последната заживяла в дома на майка си в село Мечка.
На 1 февруари, той е отишъл до селото и посетил къщата, в която се намирала дамата. Заедно със сестра си, наложително и срещу волята на дамата, преодолявайки съпротивата ѝ, я качили в лавтомобил и я откарали в село Върбица.
Той е притеглен към наказателна отговорност за това, че е отвлякъл дамата. За това закононарушение законът планува наказване отнемане от независимост от седем до петнадесет години.
Съдът е приел доводите на прокуратурата, че в хода на следствието са събрани достатъчно доказателства, от които да се направи обосновано съмнение, че той е направил закононарушението, за които е притеглен като обвинен.
Съдът е счел, че е налице действителна заплаха той да се укрие или да извърши престъпление и е постановил по отношение на него постоянен арест. Определението на съда предстои на обжалване пред Апелативен съд-Велико Търново.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР